Referenser
Fina ord från tidigare deltagare
 • Ulrika var väldigt kunnig, entusiastisk, positiv och hade en fin förmåga att se alla i kursen. Förväntan byggdes upp allteftersom och gjorde att man verkligen ville lägga ner arbete på upplevelsen och skapa sitt bästa event.

  Rätt person på rätt plats!
  Åsa Wahll
  Ägare & grundare Gården Byn
 • Ulrika har varit en helt fantastisk processledare! För mig som nybliven egen företagare har det betytt massor att få etablera kontakt med henne jag kan inte ens sätta ord på det. Jag har trivts så oerhört bra med henne som person, hon är tydlig men ändå så mjuk och lyhörd!
  Karolina Bergqvist
  Ägare & grundare Karholistic
 • Väldigt nöjd med Ulrika som processledare. Uppstyrt, välplanerat, bra bollplank, stöttande & spännande ämnen.
  Felicia Garellick
  Ägare och grundare Vilgots Surdegsbageri
 • Det var en fantastisk kurs med dig Ulrika! Jag är väldigt tacksam för dig och Johan att välja oss för att deltaga igen.

  Robin Berthier

  Ägare & Grundare Stilleben Hotel
 • Tack Ulrika, känner verkligen att Kurbits har varit så givande och nyttigt för mig som är precis i starten med ny tjänst och ny verksamhet.

  Att utveckla en produkt har varit väldigt lärorikt, men tar framförallt med mig alla erfarenheter från dig, de andra deltagarna och föreläsare. Det har varit superinspirerande men också gett mig konkreta verktyg i arbetet med Äskhult och inom besöksnäringen.
  Julia Mielke
  Utvecklare Äskhults by
 • En fantastiskt inspirerande, peppande & engagerad kursledare. All cred till henne! Härlig energi som smittade av dig till gruppen! Många olika delar fanns med. Mycket matnyttigt att tänka på. Stor variation i upplägget av kursdagarna. Bra blandning med föreläsning/ intervjuer av företagare utifrån, interaktiva gruppsamtal och enskilda uppgifter.

  Anonym deltagare

  Upplevelsedesign Naturturism
 • Ulrika var toppen rakt igenom & strålade av härlig smittande positiv energiiiiii!

  Bra upplägg. Varierande innehåll och lagom blandning mellan interaktiva gruppövningar. Samtidigt var Ulrika väldigt lyhörd när vi behövde frångå eller få mera tid för något. Kändes som ett väldigt matnyttigt, bekvämt program att gå som gav mycket pga Ulrikas egen breda kunskap, omvärldsbevakning och stora engagemang!
  Linda Rundqvist
 • Jag upplevde programmet som väldigt givande. Att gå från idé till att avsluta med att presentera en färdig produkt tycker jag var väldigt bra. Det sätter lite press på oss deltagare att faktiskt vara aktiva i processen. Och att ta beslut som gör att en produkt blir "klar". Varje del i kursen gav också mycket idéer och var intressanta.

  Att träffa andra aktörer och nätverka är också ett plus förstås.
  Niklas Lilja
 • Sååååå bra och intressant.
  Har lärt mig massor under detta program!
  Anonym deltagare
  Upplevelsedesign Måltidsturism
 • Att delta i Ulrikas kurser är mycket givande då hon är intressant, pedagogisk, naturlig, tydlig, förstående, vänlig och har en behaglig röst att lyssna på!

  Kan varmt rekommendera henne!
  Maria Förssell Six