Fina ord från kunder och deltagare

Ulrika var väldigt kunnig, entusiastisk, positiv och hade en fin förmåga att se alla i kursen. Förväntan byggdes upp allteftersom och gjorde att man verkligen ville lägga ner arbete på upplevelsen och skapa sitt bästa event. Rätt person på rätt plats!


Åsa Wahll - Ägare & Grundare
Gården Byn, Unnaryd

Ulrika har varit en helt fantastisk processledare! För mig som nybliven egen företagare har det betytt massor att få etablera kontakt med henne jag kan inte ens sätta ord på det. Jag har trivts så oerhört bra med henne som person, hon är tydlig men ändå så mjuk och lyhörd!


Karolina Bergqvist, Ägare & Grundare Karholistic, Gävle

Tack Ulrika, känner verkligen att Kurbits har varit så givande och nyttigt för mig som är precis i starten med ny tjänst och ny verksamhet. Att utveckla en produkt har varit väldigt lärorikt, men tar framförallt med mig alla erfarenheter från dig, de andra deltagarna och föreläsare. Det har varit superinspirerande men också gett mig konkreta verktyg i arbetet med Äskhult och inom besöksnäringen.

Julia Mielke, Utvecklare
Äskhults by, Äskhult

Det var en fantastisk kurs med dig Ulrika! Jag är väldigt tacksam för dig och Johan att välja oss för att deltaga igen.


Robin Berthier, Ägare & Grundare Stilleben Hotel, ÅmotsbrukEn fantastiskt inspirerande, peppande ???? & engagerad kursledare. All cred till henne! Härlig energi som smittade av dig till gruppen! Många olika delar fanns med. Mycket matnyttigt att tänka på. Stor variation i upplägget av kursdagarna. Bra blandning med föreläsning/ intervjuer av företagare utifrån, interaktiva gruppsamtal och enskilda uppgifter.


Anonym deltagare,

Produktutveckling - Upplevelsedesign 2021

Ulrika var toppen rakt igenom & strålade av härlig smittande positiv energiiiiii !
Bra upplägg. Varierande innehåll och lagom blandning mellan interaktiva gruppövningar. Samtidigt var Ulrika väldigt lyhörd när vi behövde frångå eller få mera tid för något. Kändes som ett väldigt matnyttigt, bekvämt program att gå som gav mycket pga Ulrikas egen breda kunskap, omvärldsbevakning och stora engagemang!

Linda Rundqvist, Ägare & Grundare Råkraft Grön Rehab & Naturterapi, Veddige


Jag upplevde programmet som väldigt givande. Att gå från idé till att avsluta med att presentera en färdig produkt tycker jag var väldigt bra. Det sätter lite press på oss deltagare att faktiskt vara aktiva i processen. Och att ta beslut som gör att en produkt blir "klar". Varje del i kursen gav också mycket idéer och var intressanta. Att träffa andra aktörer och nätverka är också ett plus förstås.


Niklas Lilja, Utvecklare

Naturum Fjärås Bräcka, FjäråsLWimages arbete var mycket professionellt och man kan enkelt se att de verkligen älskar vad de gör. De vet allt om outdoor, hållbar naturturism och vårt vackra område, som det fantastiska slutresultatet speglar.

Ann-Charlotte Carlsson,
Chef Marknad & Kommunikation,
Turistrådet Västsverige, GöteborgUlrika & Lukasz levererade fantastiskt visuellt content som höjde vårt varumärke långt över våra konkurrenter. De vävde samman våra idéer med sina för att skapa content på en sofistikerad och professionell nivå som perfekt förmedlade vårt varumärkesbudskap och berör våra målgrupper. Det är tydligt att de har anmärkningsvärda organisatoriska, berättande, fotografiska och filmiska färdigheter.


Jewells Chambers,

Content Marketing Manager,

Icelandic Mountain Guides,

Island
Contact us with any convenient way:

E-mail: hello@company.com
Phone: +123 466 567 78
Social networks: Facebook | Instagram | Youtube

© All Right Reserved. My company Inc.
e-mail us: hello@company.cc