SUB_TITLE_MOBILE_ONLY

Introkurs - SALT

Kryp ner i sittbrunnen, sätt dig till rätta och låt de första paddeltagen bli början på en livslång kärlek. Eller se en introduktionskurs som en utmaning att testa något du aldrig gjort förut. Anledningarna till att börja paddla kajak kan vara många, och förhoppningsvis blir det inte sista gången du paddlar en kajak.

Läs mer

Gå vidare - SEASTAR

Lär dig mer om allt.

Vad vi lär ut:

På kursen SEASTAR går vi vidare från SALT genom att förfina och utveckla våra grundläggande bastekniker. Ett sätt att bli en säkrare och mer avslappnad paddlare är att finslipa vår paddelteknik, lära oss fler räddningstekniker, rolla, förstå hur ett bogsersystem fungerar och hur man använder det i skarpt läge och givetvis fördjupar vi oss mer i turplanering och ledarskap, för de som så önskar.

Vi kikar också på vinden och vågornas påverkan på kajaken och lär oss läsa och tyda förhållanden som påverkar oss på vattnet och hur vi kan jobba med elementen istället för mot dom. Denna kurs kommer med all säkerhet ge dig mer inspiration för att planera och genomföra egna turer och utöka din kunskapsbank rejält.

Antal deltagare:

Minst 4 deltagare och max 6 deltagare.

Tidsåtgång:

6 timmmar.
Kursen pågår mellan kl. 10-16.

Utrustning:

Jag samarbetar med Myggenäs Marin, www.myggenasmarin.se och det är här kurserna hålls. Hyra av kajak ingår inte i kurspriset, så ta med egen kajak om du har.

Eller hyr av Myggenäs Marin, som hyr ut kajaker och tillhörande utrustning. Du kan boka kajak direkt på deras hemsida: www.myggenasmarin.se/index.php?page=kajakcenter

Ta med dig ombyteskläder, som packas vattentätt, och någon sorts fika, gärna med tillhörande varm dryck.

Det kommer med all sannolikhet bli en del tid som spenderas i vattnet, så det är ett måste att du har med dig extra varma kläder som passar för vattenövningar. Det är bättre att vara för varm i kajaken än att sitta och frysa i sittbrunnen och få en dålig upplevelse.

Datum 2018:

Efter överenskommelse.

Denna kurs erbjuds till redan ihopsatta grupper (kompisgäng, familjer, företagsgrupper etc) och genomförs vid Myggenäs Marin på Tjörn. Får du inte ihop en grupp om minst 4 personer, rekommenderar jag dig istället att boka en privatlektion.

Ni hittar hit genom att köra över Tjörnbron från Stenungsund och sedan köra rakt fram i trafikljusen. Efter ca 300 meter svänger ni höger vid flaggorna som säger Myggenäs Marin.

Kontakta mig för att hitta ett datum som passar just din grupp.

Boka:

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar. Dessa hittar du här nedan under fliken som heter Dokument.

Här bokar du Gå vidare - SEASTAR

Pris

1100 kr

Bokningsvillkor.pdf

Bokningsvillkor.pdf

Läs dokumentet...