SUB_TITLE_MOBILE_ONLY

BCU 3 Star TRAINING i Sverige

Under en 3 Star Training nosar vi på det Brittiska paddelförbundets certifieringssystem. Det är en utmärkt kurs för dig som vill utveckla dina paddelkunskaper i lugna till måttligt stökiga och spännande paddelvatten.

Läs mer

Privatlektion - HÖGSJÖBUS

Bland saltstänk och vita gäss.

Vad vi lär ut:

Det finns ingen genväg till att känna sig lugn och trygg i vågor och stökig sjö. Att spendera tid i den miljön är vad som räknas. Det är då du kan förstå hur havet rör sig, hur vinden påverkar dig och din kajak och det är bland vågor och skum du sätter din paddelteknik på prov.

Antal deltagare:

1-2 deltagare.
Vi ses 30 minuter innan kursstart.

Tidsåtgång:

2 timmar alternativt 4 timmar.
Vi ses 30 minuter innan kursstart.

Utrustning:

Hyra av kajak ingår inte i kurspriset, så ta med egen kajak om du har. Om du inte har det, se info under rubriken Datum 2017.

Ta med dig ombyteskläder, som packas vattentätt, och någon sorts fika, gärna med tillhörande varm dryck. Luxury rolex replica for gents.

Risken, eller chansen, är stor att du kommer bli blöt under dessa övningar, så det är bra om du redan från start har på dig varma paddelkläder.

Datum 2018:

Jag erbjuder privatlektionerna på förfrågan ute vid Sjögårdsvik på Mjörn, en ö mellan Tjörn och Orust och även vid Myggenäs, på Tjörn.

Här samarbetar jag med Myggenäs Marin, www.myggenasmarin.se som hyr ut kajaker och tillhörande utrustning. Du kan boka kajak direkt på deras hemsida: www.myggenasmarin.se/index.php?page=kajakcenter

Kontakta mig för önskad dag och tid.

Boka:

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar. Dessa hittar du här nedan under fliken som heter Mer info.

Här bokar du Privatlektion - HÖGSJÖBUS.

Pris

950 kr

(1 person / 2 timmar)

1700 kr

(2 personer / 2 timmar)

1900 kr

(1 person / 4 timmar)

3500 kr

(2 personer / 4 timmar)

Bokningsvillkor.pdf

Bokningsvillkor.pdf

Läs dokumentet...