SUB_TITLE_MOBILE_ONLY

Introkurs - SALT

Kryp ner i sittbrunnen, sätt dig till rätta och låt de första paddeltagen bli början på en livslång kärlek. Eller se en introduktionskurs som en utmaning att testa något du aldrig gjort förut. Anledningarna till att börja paddla kajak kan vara många, och förhoppningsvis blir det inte sista gången du paddlar en kajak.

Läs mer

Privatlektion - BLÖTÖVNINGAR

Bli en säkrare paddlare.

Vad vi lär ut:

Varför inte tänja på gränserna genom att boka en privatlektion där vi sätter räddningstekniker i fokus? Här lär vi oss att hitta adekvata lösningar på problem som kan uppstå om du själv, eller din kamrat hamnar i vattnet ofrivilligt. Denna typen av övningar kommer ge dig bättre självförtroende och utveckla dig till att bli en mer kompetent paddlare.

Antal deltagare:

1-2 deltagare.

Tidsåtgång:

2 timmar alternativt 4 timmar.
Vi ses 30 minuter innan kursstart.

Utrustning:

Hyra av kajak ingår inte i kurspriset, så ta med egen kajak om du har. Om du inte har det, se info under rubriken Datum 2017.

Ta med dig ombyteskläder, som packas vattentätt, och någon sorts fika, gärna med tillhörande varm dryck.

Kom ihåg att du kommmer spendera mycket tid i vattnet under dessa två timmar, så det gäller att klä sig varmt redan från start. Ta gärna med dig torrdräkt, om du har, eller i alla fall våtdräkt och gärna någon form av paddeljacka. En underställströja med långa ärmar under våtdräkten skadar inte, speciellt inte om våtdräkten är ärmlös.

Datum 2018:

Jag erbjuder privatlektionerna på förfrågan ute vid Sjögårdsvik på Mjörn, en ö mellan Tjörn och Orust och även vid Myggenäs, på Tjörn.

Här samarbetar jag med Myggenäs Marin, www.myggenasmarin.se som hyr ut kajaker och tillhörande utrustning. Du kan boka kajak direkt på deras hemsida: www.myggenasmarin.se/index.php?page=kajakcenter

Kontakta mig för önskad dag och tid.

Boka:

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar. Dessa hittar du här nedan under fliken som heter Mer info.

Här bokar du Privatlektion - BLÖTÖVNINGAR

Pris

950 kr

(1 person / 2 timmar)

1700 kr

(2 personer / 2 timmar)

1900 kr

(1 person / 4 timmar)

3500 kr

(2 personer / 4 timmar)

Bokningsvillkor.pdf

Bokningsvillkor.pdf

Läs dokumentet...