SUB_TITLE_MOBILE_ONLY

BCU 3 Star TRAINING i Sverige

Under en 3 Star Training nosar vi på det Brittiska paddelförbundets certifieringssystem. Det är en utmärkt kurs för dig som vill utveckla dina paddelkunskaper i lugna till måttligt stökiga och spännande paddelvatten.

Läs mer

Privatlektion - ROLL/ESKIMÅSVÄNG

Om du gillar att vara upp och ner.

Vad vi lär ut:

Att rolla, eller att göra en eskimåsväng, är ett sätt att tillföra ytterligare en dimension till kajakpaddlingen. Det är en självräddningsteknik där du sitter kvar i kajaken om du skulle kapsejsa men det är även ett lekfullt sätt att utveckla dig till en säkrare och mer avslappnad paddlare.

Antal deltagare:

1-2 stycken.

Tidsåtgång:

2 timmar.
Vi ses 30 min innan kursstart.

Utrustning:

Hyra av kajak ingår inte i kurspriset, så ta med egen kajak om du har. Om du inte har det, se info under rubriken Datum 2017.

Ta med dig ombyteskläder, som packas vattentätt, och någon sorts fika, gärna med tillhörande varm dryck.

Kom ihåg att du kommmer spendera mycket tid i vattnet under dessa två timmar, så det gäller att klä sig varmt redan från start. Ta gärna med dig torrdräkt, om du har, eller i alla fall våtdräkt och gärna någon form av paddeljacka. En underställströja med långa ärmar under våtdräkten skadar inte, speciellt inte om våtdräkten är ärmlös.

Datum 2018:

Jag erbjuder privatlektionerna på förfrågan ute vid Sjögårdsvik på Mjörn, en ö mellan Tjörn och Orust och även vid Myggenäs, på Tjörn.

Här samarbetar jag med Myggenäs Marin, www.myggenasmarin.se som hyr ut kajaker och tillhörande utrustning. Du kan boka kajak direkt på deras hemsida: www.myggenasmarin.se/index.php?page=kajakcenter

Kontakta mig för önskad dag och tid.

Boka:

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar. Dessa hittar du här nedan under fliken som heter Mer info.

Här bokar du Privatlektion - Roll/Eskimåsväng.

Pris

950 kr

(1 person / 2 timmar)

1700 kr

(2 personer / 2 timmar)

1900 kr

(1 person / 4 timmar)

3500 kr

(2 personer / 4 timmar)

Bokningsvillkor.pdf

Bokningsvillkor.pdf

Läs dokumentet...