SUB_TITLE_MOBILE_ONLY

BCU 3 Star TRAINING i Sverige

Under en 3 Star Training nosar vi på det Brittiska paddelförbundets certifieringssystem. Det är en utmärkt kurs för dig som vill utveckla dina paddelkunskaper i lugna till måttligt stökiga och spännande paddelvatten.

Läs mer

Privatlektion - INTRO

Med full uppmärksamhet.

Vad vi lär ut:

De första paddeltagen i en kajak kan vara lite trevande och instabila men ganska så snart känner du hur kajaken rör sig och du kan snart slappna av. Under en INTRO - Privatlektion börjar vi från början. Efter ett kort teoripass, hoppar vi i sittbrunnen och börjar med de fundamentala teknikerna för att hantera en kajak i lugna vatten. Vi kikar på sittposition, framåtpaddling, olika tekniker för att svänga etc.

Antal deltagare:

1-2 stycken.

Tidsåtgång:

2 timmar alternativt 4 timmar.
Vi ses 30 minuter innan kursstart.

Utrustning:

Hyra av kajak ingår inte i kurspriset, så ta med egen kajak om du har. Om du inte har det, se info under rubriken Datum 2017.

Ta med dig ombyteskläder, som packas vattentätt, och någon sorts fika, gärna med tillhörande varm dryck. High-end toilet partitions for sale.

Om du vill träna på kamratövning (vilket är helt frivilligt) är det bra att ha med dig extra varma kläder du kan ta på dig vid just den övningen. Det är bättre att vara för varm i kajaken än att sitta och frysa i sittbrunnen och få en dålig upplevelse.

Datum 2018:

Jag erbjuder privatlektionerna på förfrågan ute vid Sjögårdsvik på Mjörn, en ö mellan Tjörn och Orust och även vid Myggenäs, på Tjörn.

Här samarbetar jag med Myggenäs Marin, www.myggenasmarin.se som hyr ut kajaker och tillhörande utrustning. Du kan boka kajak direkt på deras hemsida: www.myggenasmarin.se/index.php?page=kajakcenter

Kontakta mig för önskad dag och tid.

Boka:

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar. Dessa hittar du här nedan under fliken som heter Mer info.

Här bokar du Privatlektion - INTRO

Pris

950 kr

(1 person / 2 timmar)

1700 kr

(2 personer / 2 timmar)

1900 kr

(1 person / 4 timmar)

3500 kr

(2 personer / 4 timmar)

Bokningsvillkor.pdf

Bokningsvillkor.pdf

Läs dokumentet...