SUB_TITLE_MOBILE_ONLY

Introkurs - SALT

Kryp ner i sittbrunnen, sätt dig till rätta och låt de första paddeltagen bli början på en livslång kärlek. Eller se en introduktionskurs som en utmaning att testa något du aldrig gjort förut. Anledningarna till att börja paddla kajak kan vara många, och förhoppningsvis blir det inte sista gången du paddlar en kajak.

Läs mer

Introkurs - SALT

Upptäck havspaddling

Vad vi lär ut:

Att paddla är inte svårt men vägen kan ibland vara lite onödigt krokig. Genom att delta i en Introkurs-SALT gör vi vägen lite mindre krokig för dig eftersom vi startar från början. Dagen inleds med ett teoripass då vi kikar på kajaken och tillhörande utrustning innan vi går vidare till praktiska instruktioner som i- och urstigning, sittposition, paddelteknik och allmänna tips om hur kajaken kommer arbeta på vattnet.

Väl på plats i våra sittbrunnar går vi igenom de grundläggande teknikerna för att hantera en kajak i lugna vatten såsom framåtpaddling, bakåtpaddling, olika tekniker för att svänga, sidoförflyttning och vi kikar också på hur man gör en kamraträddning.

Denna kurs passar dig som aldrig suttit i en kajak tidigare, men även dig som inte fått någon vägledning vid tidigare tillfällen.

Antal deltagare:

Minst 4 deltagare och max 6 deltagare.

Tidsåtgång:

6 timmmar.
Kursen pågår mellan kl. 10-16.

Utrustning:

Jag samarbetar med Myggenäs Marin, www.myggenasmarin.se och det är här kurserna hålls. Hyra av kajak ingår inte i kurspriset, så ta med egen kajak om du har.

Eller hyr av Myggenäs Marin, som hyr ut kajaker och tillhörande utrustning. Du kan boka kajak direkt på deras hemsida: www.myggenasmarin.se/index.php?page=kajakcenter

Ta med dig ombyteskläder, som packas vattentätt, och någon sorts fika, gärna med tillhörande varm dryck. Top replica watches uk store for women.

Om du vill träna på kamratövning (vilket är helt frivilligt) är det bra att ha med dig extra varma kläder du kan ta på dig vid just den övningen. Det är bättre att vara för varm i kajaken än att sitta och frysa i sittbrunnen och få en dålig upplevelse.

Datum 2018:

Efter överenskommelse.

Denna kurs erbjuds till redan ihopsatta grupper (kompisgäng, familjer, företagsgrupper etc) och genomförs vid Myggenäs Marin på Tjörn. Får du inte ihop en grupp om minst 4 personer, rekommenderar jag dig istället att boka en privatlektion.

Ni hittar hit genom att köra över Tjörnbron från Stenungsund och sedan köra rakt fram i trafikljusen. Efter ca 300 meter svänger ni höger vid flaggorna som säger Myggenäs Marin.

Kontakta mig för att hitta ett datum som passar just din grupp.

Boka:

Läs igenom våra bokningsvillkor innan du bokar. Dessa hittar du här nedan under fliken som heter Dokument.

Här bokar du Introkurs - SALT

Pris

1100 kr

Bokningsvillkor.pdf

Bokningsvillkor.pdf

Läs dokumentet...